Maatjeswand 1/4

Ja, ik wil mijn naam op de Maatjeswand van Museum Vlaardingen. Ik weet dat mijn bestelling minimaal € 75 bedraagt. In het onderstaande veld geef ik mijn 20 karakters die op de wand mogen blinken.

Voer uw tekst in
+
Voer uw tekst in
+
Voer uw tekst in
+
Voer uw tekst in
+
Voer uw tekst in
Volgende

Uw gegevens 2/4

De onderstaande gegevens hebben wij nodig om u een factuur te sturen. Zo weten we wie u bent. Uiteraarg gaan we met uw gegevens om zoals wij dat zelf ook prettig vinden.

Vul uw voornaam in
Vul uw achternaam in
Vul uw adres in
Vul uw postcode in
Vul uw plaatsnaam in.
Vul uw e-mailadres in
Vul uw telefoonnummer in.
Notities over uw bestelling, bijvoorbeeld speciale opmerkingen voor aflevering." name="order_comments
Vorige stap Volgende stap

Uw maatjeswand tegel(s) 3/4

We zijn er bijna. De onderstaande gegevens hebben we van u ontvangen. Contoleer het goed. En doe het nog een keer voor de zekerheid. Alvast bedankt.

Vul vrijblijvend een extra bedrag in.
Vorige stap Bestellen

Ja, ik wil graag mijn naam op de Maatjeswand.

Voor 75 euro kunt u uw naam verbinden aan Museum Vlaardingen. Laat zien dat u een betrokken Vlaardinger bent, geef uzelf, of de kleinkinderen hun naam op de gevel cadeau. Wanneer u uw naam opgeeft, blijft deze zichtbaar tot eind 2018.

Op de glazen vliesgevel is plek voor circa 1200 namen van mensen die zich verbonden voelen met het museum, de geschiedenis van Vlaardingen en 5000 jaar leven in de delta.
De namen worden in rondes geplakt van circa 100 namen, via deze plek op de website wordt u op de hoogte gehouden wanneer de volgende ronde erop komt. 

Heeft u nog vragen over deze actie? Neem dan contact op via maatjeswand@museumvlaardingen.nl of Siem van der Marel, bereikbaar via 06-29020010.

Wilt u uw bestelling overmaken per overboeking? Dit kan op de ING rekening van 'Stichting Het Vlaardings Museum' IBAN: NL20INGB0004337403. Vermeld wel uw bestellings nummer!

      Meer weten? Ga hier naar de veelgestelde vragen van de 'Maatjeswand'.