De Vrienden en het Vlaardings Woordenboek

woensdag 7 november 2018

Op woensdag 21 november 2018 bestaat de Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen precies 30 jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt het eerste exemplaar van het Vlaardings Woordenboek gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Museum Vlaardingen. Na die datum ligt het Vlaardings Woordenboek voor verkoop gereed bij de balie van het Museum.

De adviesverkoopprijs van het Vlaardings Woordenboek is vastgesteld € 25,00. Maar wie jarig is trakteert. Iedereen die lid is van de Vereniging Vrienden van Museum Vlaardingen kan na de presentatie het Vlaardings Woordenboek, op vertoon van uw lidmaatschapskaart, mee naar huis nemen.

Bent u nog geen Vriend? Dan is dit een uitstekende gelegenheid om Vriend van Museum Vlaardingen te worden. Als u zich voor een periode van tenminste twee jaar aan de vereniging verbindt, kunt u het Vlaardings Woordenboek zonder verdere kosten bij het museum afhalen, zodra de contributie voor 2019 is ontvangen.

Als u zich vóór 14 november als Vriend aanmeldt voor de jaren 2019 en 2020, bent u daarbij gelijk uitgenodigd voor de feestelijke presentatie van het eerste exemplaar op 21 november en mag u het Vlaardings Woordenboek aan het eind van de bijeenkomst zonder verdere kosten meenemen.
Aanmelden kan via een e-mail naar vrienden@museumvlaardingen.nl.