Mail Chimp vrijwilliger gezocht

woensdag 6 december 2017

Er is in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website voor het museum. Sinds kort staat deze ‘live'. Er zijn meer pagina’s en meer foto’s en het geheel heeft een frisse look met meer technische mogelijkheden. Ook de Vriendenpagina’s zijn opgenomen binnen de site. Uiteraard is het een project waar continu aan gewerkt wordt. Mocht u opmerkingen hebben of suggesties , heel graag,  dan aub mailen naar info@museumvlaardingen.nl. Ook zijn wij altijd op zoek naar foto’s van situaties in en om het museum die wij mogen gebruiken voor PR doeleinden.

De nieuwe website is tot stand gekomen met genereuze hulp van de Bond for Web Solutions die het museum een warm hart toedraagt, en natuurlijk met enthousiaste inzet van staf en vrijwilligers. De volgende stap is het aanpassen van de Nieuwsbrief naar de nieuwe stijl.

Hiervoor zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die overweg kan met Mail Chimp, een bekende ‘tool’ voor het verzenden van elektronische nieuwsbrieven. Wij zoeken iemand voor het verzamelen van de kopij, de opmaak van de nieuwsbrief en het verzenden van de Nieuwsbrief. Bent u dat  - of kent u iemand – mail dan naar info@museumvlaardingen.nl en wij nemen snel contact op.