Nieuws

Bassie & Adriaan online Pubquiz: doe mee en test je kennis!

6-2-2021 Agenda Nieuws
Bassie & Adriaan online Pubquiz: doe mee en test je kennis!

Zin in een avondje jeugdsentiment? Doe mee met de online Bassie & Adriaan Pubquiz op 20 februari. Live vanuit Museum Vlaardingen.

Hoewel het museum helaas nog steeds gesloten is, is het op zaterdagavond 20 februari as. toch mogelijk om virtueel de tentoonstelling over Bassie & Adriaan te bezoeken, tijdens de online Bassie & Adriaan Pubquiz! 

De superfans Frans en Peter van Reijen presenteren vanuit de tentoonstelling de livestream waarin ze de deelnemers meenemen in een reis door de geschiedenis van de bekende jeugdhelden Bassie & Adriaan. Van alles komt voorbij; muziek, fragmenten uit de tv-series, weetjes van achter de schermen en nog veel meer. 

Het belooft een echte familiequiz te worden en er zijn meerdere prijzen te winnen. Dus ben je groot, ben je klein..  iedereen kan deelnemer zijn!

Meedoen is gratis en kan alleen, of in teamverband. Schakel op 20 februari vanaf 18.30 de livestream in via het officiële YouTubekanaal van Bassie & Adriaan en zet de antwoordformulieren klaar die je rond dat tijdstip kunt vinden op www.bassie-adriaan.nl. Je kunt dan dus schakelen tussen het antwoordformulier en de livestream, of je gebruikt 2 laptops/Ipads. Om 19.00 uur stipt begint de quiz! 

De quiz is onderverdeeld in 3 speelrondes met alleen maar multiple choice vragen. Voor iedere speelronde zal een antwoordformulier verschijnen. Nadat alle vragen van een speelronde zijn gesteld en iedereen op de verzendknop heeft gedrukt, sluiten we de inzendingen en laten we de goede antwoorden zien. Na een korte pauze gaan we dan snel door naar de volgende ronde.

Tot de 20e is de beste voorbereiding het bingewatchen van alle tv-series én het lezen van de autobiografieën. Succes!