Medewerkers

Museum Vlaardingen kent een kleine professionele staf. Het museum beheert en onderzoekt de collectie, ontwikkelt en organiseert tentoonstellingen, publieksprogramma's, educatie en evenementen. Samenstelling museumorganisatie (aanklikbaar mail):

• Léanne Selles (directeur)
  • Esther Gerritse (Hoofd Bedrijfsvoering)
  • Frank de Hoog (conservator)
  • Denise Ham (medewerker financiën en bedrijfsvoering)
  • Annet van der Vat (medewerker Educatie)
  • Léonie van der Burg (floormanager/medewerker VVV).

Het museum heeft een raad van toezicht bestaande uit onbezoldigde toezichthouders afkomstig uit de culturele sector, lokale politiek en het bedrijfsleven.

Samenstelling Raad van Toezicht

• Hans Versluijs (voorzitter)
  • Janine Nauta
  • Henk de Bruijn
  • Perry Moree
  • Jeroen ter Brugge
  • Susanne Mosmans

Museum Vlaardingen steunt in belangrijke mate op de inzet en expertise van een grote groep vrijwilligers. Zij vervullen taken als gastvrouw of gastheer, rondleider, onderzoeker, marketeer, documentalist, medewerker behoud en beheer van collecties, archieven en bibliotheek. Daarnaast zijn vrijwilligers behulpzaam als conciërge, accountant, evenementenorganisator, fotograaf en in de catering.