EvenementBanner-1

Evenement

Museum Vlaardingen leent zich uitstekend voor kleine en middelgrote evenementen. U kunt bij ons lunchen, dineren, trainingen verzorgen, vergaderen en een receptie of feest geven. Onze ambiance heeft zowel een historische als een moderne uitstraling.

U kunt bovendien uw activiteit uitbreiden en verdiepen door rondleidingen in het museum te boeken of op een andere manier een samenwerking met het museum aan te gaan om uw gasten net dat beetje meer te bieden. Onze historische koepelkamer leent zich voor groepen van enkele tientallen personen, de centrale hal van de nieuwbouw kan tot 200 personen (staand) bevatten en biedt plaats aan 150 gedekte couverts. \

De tarieven voor huur beginnen bij € 250 excl. btw. en hangen verder onder andere af van het tijdstip van de dag (in verband met extra aanwezigheid van personeel), het aantal personen en de gewenste ruimte.

Erfgoedactiviteiten

Een streepje voor hebben partners op het gebied van erfgoed en cultuur die werkzaam zijn in de regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis, geen winstoogmerk hebben en een (erfgoed)activiteit organiseren die ook voor onze bezoekers en achterban interessant is. Graag wijken wij dan af van de genoemde tarieven en streven we ernaar de activiteit gezamenlijk mogelijk te maken.

Interesse?

Neem contact op via  info@museumvlaardingen.nl of telefoon 010-434 8722.