Museum Vlaardingen doet er alles aan om uw privacy  te beschermen.

We verzamelen informatie over het gebruik van onze site. Dat doen we om enkel op hoofdlijnen te kijken waar we de site kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld: welke pagina’s relevant zijn en welke niet. Dat is voor ons belangrijke informatie.

Hoe verzamelen we gegevens?

We verzamelen gegevens door het gebruik te maken Google Analytics. Met Google Analytics hebben we afspraken gemaakt. Voor u is het van belang dat we u als gebruiker niet specifiek kunnen volgen. We weten wel welke pagina’s in de site worden bekeken, maar we weten niet wie u precies bent. We doen dat op deze manier om wél onze site te kunnen verbeteren en tegelijktijdig uw privacy te beschermen.

Museum Vlaardingen kan u ook helpen deze manier van transparantie toe te passen op uw site of digitaal platform.

Soms vragen we u ook naar zaken.

Op de site van Museum Vlaardingen maken we ook gebruik van online formulieren. We vragen soms aan gebruikers om informatie achter ta laten of we verzamelen feedback om onze diensten nog beter te maken. Bij het formulier geven we aan dat we informatie verzamelen. Deze informatie gebruiken we dus alleen om onze diensten te verbeteren. We delen informatie zoals naam of e-mailadres nooit met andere instanties. Daar kunt u op aan.

Bewaren van gegevens

Museum Vlaardingen bewaart verzamelde informatie niet langer dan nodig is. We vergelijken soms verzamelde informatie met een jaar daarvoor, maar daar houd het wel bij op.

De website kan hyperlinks naar andere websites bevatten. Als u deze links gebruikt, verlaat u de site. En dan meten we niks meer.

Gegevens inzien

Museum Vlaardingen vindt het geen probleem als u de verzamelde informatie van de website wilt inzien, eventueel uw informatie wilt laten aanpassen of verwijderen.

Als u vragen heeft over deze privacyverklaring of gegevensbescherming, neem dan contact op met Museum Vlaardingen, Westhavenkade 54, 3131 AG in Vlaardingen of stuur een bericht met uw verzoek naar info@museumvlaardingen.nl . We helpen u graag.