Horeca in het museum

Museum Vlaardingen heeft een gezellig koffielokaal waar een kleine bar is voor koffie, thee, fris en koek. Proef hier ook onze ijzerkoekjes, een Vlaardingse lekkernij.

Horeca tijdens evenementen 

Museum Vlaardingen heeft een bijzondere en historische uitstraling en leent zich perfect voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. Het museum ligt op een unieke locatie, aan de haven en nabij het stadscentrum van Vlaardingen.

Heb je specifieke of uitgebreide wensen op het gebied van horeca of catering? Voor groepen vanaf 15 personen maken we graag arrangementen op maat. Neem hiervoor contact op. 

Horeca in de buurt

Tegenover de entree van Museum Vlaardingen is restaurant Muz-ze gevestigd waar je terecht kunt voor een kopje koffie of eenvoudige maaltijd, bij mooi weer is het goed toeven op het terras aan het water. 

Hier kun je veel te weten komen over de rijke geschiedenis van Vlaardingen. Het museum is goed opgezet met veel aandacht voor de haringvisserij, de industrie en de groei van de stad door de eeuwen heen. Op veel plaatsen video's met verdere informatie. De binnenplaats van een paar gebouwen is overkapt en vormt nu een onderdeel van het museum. Interessant om te zien hoe dat is gedaan en hoe oorspronkelijke buitenmuren en -daken nu binnenmuren en -daken zijn. Er zij veel activiteiten voor kinderen. Gratis toegang met de Museumkaart.

Pharao2016, april 2018