Museum Vlaardingen: Horeca

Museum Vlaardingen heeft een gezellig koffielokaal waar een kleine bar is voor koffie, thee, fris en koek. Het koffielokaal is vrij toegankelijk, ook zonder entreebewijs kun je er terecht voor een versnapering.

Horeca tijdens evenementen 

Museum Vlaardingen heeft een bijzondere en historische uitstraling en leent zich perfect voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. Het museum ligt op een unieke locatie, aan de haven en nabij het stadscentrum van Vlaardingen.

Heb je specifieke of uitgebreide wensen op het gebied van horeca of catering? Voor groepen vanaf 15 personen maken we graag arrangementen op maat. Neem hiervoor contact op. 

Horeca in de buurt

In de omgeving van museum Vlaardingen zijn op loopafstand diverse café's en restaurants te vinden, de medewerkers bij de balie informeren je graag over de mogelijkheden.

"Tijdens de schoolvakantie geweest met kinderen van 4 jaar, 6 jaar en 8 jaar en het was leuk! Bij de knutseltafel werden de kinderen heel leuk begeleid door een leerling die er werkte voor een snuffelstage. Lekker wat gedronken en ijzerkoekjes gegeten. De jongste van 4 jaar heeft zich ook nog vermaakt in een hoekje waar een playmobile boot staat en een poppenhuis in harington"

Noortje Peitsman, 28 februari 2020