In de spotlight: jij

Speciaal voor kinderen

Ook voor kinderen is een bezoek aan Museum Vlaardingen altijd leuk en leerzaam. Er zijn passende activiteiten bij de tentoonstellingen: volg een speurtocht (met verrassing achteraf), maak een puzzel of verkleed je als visser. In de schoolvakanties bieden wij extra activiteiten aan. Houd onze website in de gaten of bel ons voor meer informatie.

Klik hier voor onze mogelijkheden voor een bezoek aan het museum met de klas

Kinderfeestje

Ben je jarig en wil je een origineel feestje geven? Kom je verjaardag vieren in Museum Vlaardingen.  We hebben verschillende leuke themafeestjes voor zowel jongens als meisjes, zoals een echt  ridder- of prinsessenfeestje. We kunnen het programma aanpassen aan de leeftijd van de jarige. Het programma Vissen met Wouter is ook leuk als kinderfeestje!

Bij het kinderfeestje-arrangement is inbegrepen:

  • Gedekte tafel en een feeststoel met limonade en iets lekkers
  • Speurtocht met thema in overleg
  • Knutselactiviteit
  • Goodiebag voor alle kinderen na afloop

 

Prijs per kind € 9,00, 2 begeleiders gratis. Maximaal 10 kinderen per kinderfeestje
Neem voor meer informatie contact op met info@museumvlaardingen.nl of bel naar 010-4348722.

Tentoonstellingen

Bij onze tijdelijke tentoonstellingen bieden we vaak een speciaal programma aan voor kinderen:

Dino's in Museum Vlaardingen!

Kom naar Museum Vlaardingen en ga op avontuur in de spannende dino-tentoonstelling. Ontmoet dinosaurussen en andere coole dieren uit de oertijd.

In de tentoonstelling is heel veel te zien en te doen. Zo kan je dino’s laten bewegen, botten opgraven, eieren zoeken, puzzels oplossen en andere leuke opdrachten doen, kleuren, knutselen en nog veel meer… 

Leuk voor het hele gezin of voor een bezoek met de klas.

Workshop grafiekwerkplaats kids

Op donderdag 2 maart, in de voorjaarsvakantie, is er van 14-16:00 uur een kinderworkshop grafiek op de tentoonstelling 'Kwetsbare vrijheid'. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 10-14 jaar en kost, behalve de entree voor het museum, € 2,50 per kind. Aanmelden via info@museumvlaardingen.nl

Vakantie

In de schoolvakanties organiseert het museum regelmatig leuke activiteiten voor kinderen, zoals speurtochten, workshops of knutselmiddagen. Houd de agenda in de gaten voor het actuele aanbod.

"In Museum Vlaardingen ontdek je waarom Vlaardingen meer is dan zomaar een Hollandse stad aan het water"

Léanne Selles, Directeur Museum Vlaardingen

Knutsel – en tekenpret

Wil je thuis nog verder kleuren of knutselen?  
Kies één van onze kleur- of knutselplaten uit en ga aan de slag met kleurpotloden, stiften of iets wat jij mooi vindt. Veel plezier!

Kleurplaten