1-12-2021

Wie wil de redactie van de Spil ondersteunen?

Als Vriend van Museum Vlaardingen, als adverteerder of als donateur van Stichting Zeillogger Balder ontvangt u driemaal per jaar het magazine De Spil. Gebaseerd op de reacties die we mogen ontvangen geniet u met volle teugen van de informatie, de leuke artikelen en de bijbehorende foto’s.

De Spil is een magazine waar veel lezers iedere keer weer naar uitkijken en veel plezier aan beleven.

Om De Spil steeds weer te vullen met interessante informatie, artikelen en wetenswaardigheden gaat voor iedere editie een redactie voor u aan de slag. Deze redactie bestaat uit een hoofdredacteur vanuit de Vrienden en mederedacteuren vanuit Stichting Zeillogger Balder en Museum Vlaardingen.

Waarom deze oproep? Het huidige redactieteam vraagt om versterking vanuit de Vrienden! Vindt u het leuk om stukken te schrijven of te redigeren of om onderzoek te doen dat leidt tot een artikel in De Spil dan zijn we op zoek naar u!

Voor informatie of aanmelding kunt u gebruik maken van het emailadres van de Vrienden: vrienden@museumvlaardingen.nl met een berichtje ter attentie van de hoofdredacteur van de Spil, de heer Jan van Hemert.

We zien uw vragen en/of aanmelding graag tegemoet.