Museum Vlaardingen is op zoek naar de Vlaardingse Powervrouwen van de toekomst!

9-4-2024

You can be anything!

In Museum Vlaardingen is op dit moment de tentoonstelling Powervrouwen van Vlaardingen te zien. Deze tentoonstelling geeft een podium aan krachtige Vlaardingse vrouwen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de Vlaardingse geschiedenis, of nog steeds hun stempel drukken op de samenleving. Maar de kracht van Vlaardingse vrouwen eindigt natuurlijk niet met de huidige generatie. Er zijn voldoende jonge Vlaardingse meiden die met hun talenten en ambities nu al het verschil maken. Zoals de 17-jarige Joy de Zeeuw, die in de  top 100 staat van de wereldranglijst tennis voor junioren. Of Indy Sprado, ook 17, die onlangs is uitgeroepen tot de nieuwe junior Stadsdichter van Vlaardingen. En wat te denken van Christina Heck, die op haar 23e directeur is van de Stichting ‘Vechten met de meiden’, een organisatie die meiden tussen de 12 en 15 jaar helpt hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren!

Museum Vlaardingen hoopt met deze tentoonstelling jonge meiden te inspireren om hun talenten te benutten en hun dromen na te jagen. Daarom zijn we op zoek naar jonge talentvolle Vlaardingse meiden: de powervrouwen van de toekomst. Meiden tussen de 12 en 25 jaar die bijvoorbeeld uitblinken op het gebied van sport, muziek, gamen of dansen, of meiden die altijd voor een ander klaarstaan. Wat zijn de dromen en ambities van deze Vlaardingse meiden en hoe zien zij hun toekomst?

Deze talentvolle Vlaardingse meiden willen we, net als Joy, Indy en Christina, een plekje geven in de tentoonstelling. Niet alleen omdat we trots op ze zijn, maar ook omdat zij weer als inspiratie kunnen dienen voor andere meisjes met dromen en ambities. Ben of ken jij een Vlaardingse powergirl tussen de 12 en 25 jaar? Meld je/haar hier aan!

Meld je aan