Organiseer je evenement in Museum Vlaardingen

Op zoek naar een leuke locatie voor je receptie, optreden of feest? Museum Vlaardingen leent zich uitstekend voor kleine en middelgrote evenementen, van 20 tot 200 personen. We bieden verschillende mogelijkheden, in een historische of juist een moderne ambiance.

Maak je evenement nog leuker en boek een rondleiding door het museum. Of kom meer te weten over het museum door een inhoudelijke bijdrage van een van onze deskundige medewerkers. We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. 

We werken samen met verschillende cateraars. Alles is mogelijk; van een eenvoudig koffie- en thee arrangement tot een luxueus diner, uiteraard allemaal in overleg.

Erfgoedactiviteiten

Voor partners op het gebied van erfgoed en cultuur die werkzaam zijn in de regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis en geen winstoogmerk hebben, wijken wij af van de reguliere tarieven. We  streven ernaar de activiteit gezamenlijk mogelijk te maken.

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@museumvlaardingen.nl of 010-4348722

Klik hier voor meer informatie over capaciteit en tarieven.

Hernieuwde kennismaking, Buiten in de haven ligt nog een trawler die ook bezocht kan worden. Ook al is alles anders toch was het leuk weer eens te zien. Een bezoekje waard.

Jan542016, juni 2019