Museum Vlaardingen: ook voor je zakelijke bijeenkomsten 

Op zoek naar een bijzondere locatie voor je boardmeeting, vergadering, trainingsdag, presentatie of lezing? Museum Vlaardingen biedt verschillende mogelijkheden om in een unieke ambiance je (zakelijke) bijeenkomst te organiseren. 

Koepelkamer

De Koepelkamer is geheel gerenoveerd en in oorspronkelijke stijl teruggebracht.
Vooral bijzonder zijn de originele marmeren schouw met spiegel en de plafondschildering door de Rotterdamse schilder Gerard Sanders. Het geheel is omlijst met een rijk ornamenteel stucwerk.
Het uitzicht op de historische haven van Vlaardingen, de Stadskraan en ons museumschip VL 92 Balder, dragen gegarandeerd bij aan een geslaagde bijeenkomst. Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk.

Theater

Voor een grotere bijeenkomst, zoals een lezing, presentatie of training, kun je gebruik maken van onze centraal gelegen theaterzaal. Deze ruimte kent een vaste opstelling en beschikt over moderne audio- en visuele apparatuur, waardoor je van alle gemakken voorzien bent.

Een geslaagde bijeenkomst

Uiteraard zorgen wij voor koffie en thee en diverse luncharrangementen. Combineer je meeting met een bijzondere rondleiding door het museum of blijf na je vergadering lekker borrelen of dineren in het museum.

Museum Vlaardingen is centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Er is (beperkt) gratis parkeergelegenheid langs de kade en in de zijstraat van het museum. In de nabijheid van het museum bevinden zich meerdere parkeergarages. Metrostation Vlaardingen Centrum is op 5 minuten loopafstand van het museum.

Vragen of wensen?

Meer weten over de mogelijkheden om een (zakelijke bijeenkomst in het museum te organiseren? Neem contact op via 010-4348722 of mail naar info@museumvlaardingen.nl

 

Klik hier voor meer informatie over capaciteit en tarieven.

Wat een mooi museum en wat werken er prettige mensen. Echt personen met een hart voor het museum en dat stralen ze uit. We voelden ons welkom. Mooie vaste en tijdelijke tentoonstellingen. Duidelijke uitleg gekregen. Nette toiletten en kluisjes. Een heerlijk kopje koffie en thee gedronken. We komen nog wel eens terug.

Karin Lucas, augustus 2022