Kinderen

Het Museum Vlaardingen is gezellig voor heel het gezin. Kinderen en jongeren t/m 18 jaar kunnen gratis naar Museum Vlaardingen. Ook mogen ze gratis een kijkje nemen op de haringlogger VL92 Balder, die voor onze deur ligt.

In weekenden en vakanties organiseren we diverse activiteiten, zoals een knutselhoek. Het museum organiseert ook rondleidingen voor scholen en groepen. Voor meer informatie bezoek onze educatiepagina. Kijk hier in de agenda of volg ons op Facebook.

Schoolvakanties

In de schoolvakanties organiseert het museum regelmatig leuke activiteiten voor kinderen, zoals speurtochten, workshops of knutselmiddagen. Hou de agenda in de gaten voor het actuele aanbod.

Kleurplaten van het museum

Je hoeft je niet meer te vervelen. Museum Vlaardingen heeft leuke kleurplaten over allerlei Vlaardingse onderwerpen. Kies er een uit en ga aan de slag met kleurpotloden of stiften. Veel plezier!

Kinderen

Kinderfeestjes

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en ben je binnenkort jarig? Kom dan je verjaardag vieren in het museum! Laat ons weten op welke dag je wil komen en hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je meebrengt.

We organiseren verschillende themafeestje op maat. Neem voor meer informatie en prijzen contact op met Annet van der Vat, educatiemedewerker: educatie@museumvlaardingen.nl of bel naar (010) 434 8722.