Intiem en stijlvol trouwen in Museum Vlaardingen

Museum Vlaardingen is een officiële trouwlocatie met o.a. een prachtige Stijlkamer uit  1742. Het museum is de perfecte locatie voor jullie huwelijksdag!

De mooiste dag van jullie leven

De koepelkamer in Museum Vlaardingen dateert uit de tijd van de bouw van het oorspronkelijke woonhuis in 1742. In 1750 is door de Rotterdamse schilder Gerard Sanders een plafondschildering aangebracht. Het geheel is omlijst met rijk ornamenteel stucwerk. 

Bij de restauratie van de kamer in 2015 is een wandbespanning tussen de oorspronkelijke wandbetimmering aangebracht en is boven de originele marmeren schouw een spiegel geplaatst. Het geheel heeft een rijke uitstraling en weerspiegelt de grandeur uit het rijke verleden.

In deze sfeervolle omgeving kunnen jullie, omringd door familie en vrienden, elkaar het ja-woord geven. Een champagnetoast, borrel en/of intiem diner behoren tot de mogelijkheden.

Persoonlijk en intiem

We snappen dat jullie dag helemaal perfect moet zijn. Daarom nodigen we je graag uit voor een bezichtiging en gesprek, zodat we al jullie wensen kunnen omzetten in de mooiste dag van jullie leven. We nemen jullie graag al het werk uit handen en zorgen voor zaalverhuur, dagindeling, ontvangst, lunch of diner, borrel en meer.

Bijzondere trouwfoto’s

Naast het organiseren van een prachtig trouwfeest, is het museum ook zeer geschikt voor je trouwfoto’s. In ons monumentale trappenhuis, in de 18e-eeuwse Koepelkamer,  de Groene Salon of  in het oude pakhuis maak je de meest bijzondere trouwreportage. De originele plafondschilderingen en meesterlijke schoorsteenschouwen zijn geweldige decors om deze dag voor altijd vast te leggen. Ook is het mogelijk om bij of op museumschip De Balder, de oudste nog varende haringlogger van Nederland, je trouwfoto’s te maken. Ook bij minder goed weer een unieke locatie.

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op via info@museumvlaardingen.nl of bel 010-4348722. We denken graag met je mee!                           

 

Klik hier voor meer informatie over capaciteit en tarieven.

Wat een verbetering na het Visserijmuseum. Onze hernieuwde kennismaking met Vlaardingen was zeker een goede, wat is dit museum in de nieuwe stijl enorm verbeterd. We komen er zeker terug.

616anniev, maart 2020