VVV Vlaardingen

Wil je voor of na je bezoek aan het museum ontdekken wat Vlaardigen nog meer te bieden heeft? Wij informeren je graag. VVV Vlaardingen is gevestigd in het museum dus we kunnen je alles vertellen over de stad, bijzondere bezienswaardigheden en speciale activiteiten en evenementen. Ook verkopen we uiteenlopende (cadeau)bonnen en fietskaarten. 

VVV Vlaardingen is bereikbaar via het algemeen nummer van het museum of via 010-4346666.
email: info@vvv-vlaardingen.nl 

Meer weten over Vlaardingen?

Ga naar www.binnenstadvlaardingen.nl voor actuele evenementen, activiteiten en bezienswaardigheden.

Onze tips voor jouw bezoek aan Vlaardingen:

  • Volg een van de stadwandelingen door de stad zoals een wandeling door het historisch centrum, een wandeling ‘Van 't Oft naar ’t Ooft’, de Vlaardingse Verhalentocht of een Archeologiewandeling.
  • Bezoek het archeologische erf Masamuda, waar het verleden tot leven komt.
  • In recreatiegebied Broekpolder, een prachtig groen natuur- en recreatiegebied net buiten de stad, kun je wandelen, fietsen, mountainbiken, skaten, spelen en sporten. 
  • Boek een rondvaart door de prachtige Vlietlanden met de Vlaadingse fluisterboot Andante.

"Tijdens de schoolvakantie geweest met kinderen van 4 jaar, 6 jaar en 8 jaar en het was leuk! Bij de knutseltafel werden de kinderen heel leuk begeleid door een leerling die er werkte voor een snuffelstage. Lekker wat gedronken en ijzerkoekjes gegeten. De jongste van 4 jaar heeft zich ook nog vermaakt in een hoekje waar een playmobile boot staat en een poppenhuis in harington"

Noortje Peitsman, 28 februari 2020